Етикети

, ,

На мъжа не трябва да му се повишава глас, още повече да му се крещи. Той трябва да се страхува само от един поглед.

***

И Бог обещал на мъжа, че ще може да намира много красиви жени във всеки ъгъл на планетата и след това я направил кръгла. Божа му работа – и до ден днешен се смее.

***

Когато детето е в корема Ви – боли гърба. Когато е у дома – боли главата. А когато е извън дома – боли душата. Ерго, детето е мигрираща болка.

***

Дебелите жени са дебели не, защото ядат много, а защото се движат малко. Повечето време ги носят на ръце.

***

По-добре е веднъж на шест месеца да мечтаеш за женитба, отколкото всеки ден за развод.

***

Мили момичета, ако Вашият мъж обува разноцветни или дори скъсани чорапи, това означава, че се събува само вкъщи. Пазете го!

***

– Сине, как вървят изпитите?

– Поскъпнаха, татко. Много поскъпнаха!

***

Ако слушате пропагандната машина на ГЕРБ, при нас е толкова добре, че няма никаква надежда да стане по-добре.

***

По-добре късно, отколкото както тогава!

***

Никога  не оставяйте жената сама. Ако я оставите сама в главата й се пораждат мисли. И тя започва да ги масажира, да ги мисли и по силата на женските особености това никога не довежда до добър край. Да пази Бог!

***

Спорът с жена изключително много наподобява квантовите принципи за неопределеност и нелокалност, както и на всички останали квантови сложности. Думите са прости, ясни, познати и разбираеми, но човек така и не разбира, за какво става дума.

***

Логико-философска задача: Като вземете предвид концентрацията на един квадратен метър на идиоти, дебили и дегенерати около Вас, то самотата недостатък ли е или безценен дар?

***

Като гледам кандидатите за кметове и общински съветници в матерния ми философски речник се зараждат нови форми на мисловно-вербална верификация.

Божидар Ивков