Етикети

, , , , , ,

В края на януари 2014 година в руския сайт фармапрактика се появи интересен материал под заглавие „Националната институция на САЩ по онкология (NCI): главната причина, предизвикваща рак, е … класическото лечение от рак” (подч.м.- Б.И.). Изнесените данни звучат шокиращо.

Материалът започва с директна атака срещу академичната наука, занимаваща се със здравето на човека, която дори скрита зад „оградата” на нобеловите награди, все повече проявява симптоми на предстоящ крах. „На първо място това е крах на светогледа. Голият материализъм, лишен дори от зачатъци на духовност, вкара както самата наука, така и цялото човечество в системна криза. Сега, когато по цял свят здравето на хората е поставено в изгода на пазара, тази страна на кризата се прояви най-отчетливо” (подч.м.-Б.И.).

Потресаващите, силно стресиращи и шокиращи, със своята откровеност дори днес данни за „убийците в бели престилки”, извършвани под патронажа на рокфелеровата Световна здравна организация, могат да разтърсят и най-извратени умове на любителите на ужаси. Убийства в името на печалбата! Това са данни, публикувани в американски правителствен отчет „за практиката да се лекуват здрави хора от несъществуващ при тях рак”. Лечението, както е известно, е скъпо и с тежки последици, които често предизвикват в невинните хора истински … рак.

В отчета на Националния институт по онкология на САЩ съвсем официално е признато: „на милиони хора е била поставяна невярна диагноза и са били лекувани „от рак”. В същия отчет е признато, че през последните няколко десетилетия значителен брой хора, които са били лекувани от рак, е било възможно да не са поразени изобщо от тези заболявания. Това изследване, извършвано по поръчка на правителството на САЩ, е публикувано в електронното издание на Американската медицинска асоциация (JAMA – August 28, 2013, Vol 310, No. 8) (http://jama.jamanetwork.com/article.aspx?articleID=1722196) и показало, че както лъжливата, така и несъществуващата диагноза, „уж рак” всъщност са „двете главни причини за цялата засилваща епидемия от тези болести”. Така милиони здрави хора са били лекувани излишно – с химиотерапия, хирургическа интервенция или рентгенотерапия.

Интересно е, че в доклада са посочени шокиращи начини, за това как са били диагностицирани много видове „ракови” заболявания. Например ракът на млечната жлеза често отсъства, а на лице е безопасно доброкачествено образование „(ductal carcinoma in situ, DCIS)”. Въпреки това на милиони жени с това доброкачествено образование е била поставена лъжлива диагноза като заболели от рак и им е било назначено – далеч не безвредно лечение. Същото е и при мъжете, когато неопасното заболяване на простатата (high-grade prostatic intraepithelial neoplasia, HGPIN) обикновено се лекувало така, сякаш вече има рак.

„Съществуващата онкологическа практика в САЩ се нуждае от сериозни реформи и инициативи, за да се приключи с с проблема за лъжливите застрашаващи диагнози и ненужното лечение от несъществуващ рак, което следва от съобщението на работната група, назначена от Националния институт по онкология” – пояснява Medscape.com по повод на публикувания отчет. Още по-драматично звучат предложенията на работната група, според която „някои показатели за наличие на вероятно заболяване от рак, като наличие на DCIS или HGPIN (каквото и да означава това – б.м.-Б.И.), въобще трябва да се изключат от списъка на раковите заболявания”.

И така, класическото лечение от рак за пореден път се представя като главна причина, предизвикваща… рак.

Е, това вече наистина са шокиращи признания, още повече, че NCI се финансира от правителството и активно поддържа класическите модели на диагностика и лечение на рака, дори тогава, когато тези методи са явно негодни. Най-лошото е, че милиони хора са били подложени на лечение с отрови, без да са имали онкологически заболявания, което е довело до такива и дори до смърт.

Оказва се, че цялата концепция за „ранна диагностика” е порочна в своята същност, защото съвременните методи при диагностициране не могат да различат доброкачествени клетки от ракови. А това означава, че много пациенти нямат рак, но си го „заработват” благодарение на лечението от рак. Това доказва пълната абсурдност на целия модел.

„Дори в случаите на откриване на доброкачествен тумор, резултата от неговото хирургическо лечение или лечение с методите на химио- или рентгенотерапията ще бъде, и това е широко известно, развитие в него на още по-мощни и по-злокачествени ракови клетки от това незначително количество, което се е намирало там до лечението” – обяснява Сайер Джи (Sayer Ji) за изданието GreenMedInfo.com (http://www.greenmedinfo.com/blog/millions-wrongly-treated-cancer-national-cancer-institute-panel-confirms?page=2).

„Като пример, съвсем наскоро в изследователския онкологически център UCLA (UCLA Jonnsson Comprehensive Cancer Center ) е било открито, че дължината на вълните на рентгеновото излъчване, прилагано против рак на млечната жлеза, трансформира тези клетки в много по-опасни ракови стволови клетки, т.е. такива, лечението на които ще нанесе 30 пъти повече вреда на пациента”.

Материалът е създаден изцяло по: Национальный институт онкологии (NCI), США: главная причина, вызывающая рак — классическое… лечение от рака, 2014. [http://pharmapractice.ru/102107]

доц. д-р Божидар Ивков